WEB BI fra Datawareness
giver dig nem adgang til dine dataog styr på din forretning

Business Intelligence i skyen

Vi har i mange år arbejdet med data fra virksomhedens lokale systemdatabaser. I de senere år er der begyndt at ske et skift, hvor flere og flere virksomheder får øjnene op for alle fordelene ved at rykke nogle - eller alle virksomhedens driftssystemer ud i skyen. Det stiller nogle helt andre krav til teknikken bag Business Intelligence systemet, når data skal hentes fra forskelligartede kilder i skyen. Det har vi løsningen på.

Hvad kan man bruge Business Intelligence i skyen til?

Vi samler alle virksomhedens data i én samlet løsning, uanset hvor kildedata kommer fra. Det giver virksomheden overblik og typisk giver det også en stor tidsbesparelse. Desuden står vi for at hoste databasen for jer hos Azure, der er Microsofts cloud service, så I også kan undgå at have BI serveren lokalt.

Hvem kan have glæde af Business Intelligence i skyen?

Har I en eller flere datakilder i skyen, hvorfra I ønsker at bruge data til rapportering og analyse, så kan I have glæde af denne løsning. Vi sørger for opsætning af indlæsningen, og vi overvåger, at der kommer friske tal hver dag. Så kan I enten selv bygge datawarehouse og rapporterne i Power BI, Excel, eller hvad I bruger som rapporteringsværktøj - eller I kan få os til at stå for udviklingen af jeres samlede rapporteringsløsning.

Whitelabel løsning

Arbejder du som BI udvikler, eller har du et system i skyen, hvorfra du ønsker at udbyde en professionel rapporteringsplatform? Er du rimelig skrap til SQL? - så vil du kunne betjene vores løsning. Vi stiller vores platform til rådighed for andre i branchen, der ønsker at give deres kunder den samme funktionalitet men uden at skulle udvikle løsningen helt fra bunden. Udover at assistere med opsætningen, overvåger vi løsningen og reagerer hvis der sker fejl i opdateringen, så du kan have fokus på implementeringen hos den enkelte kunde. Kontakt os for at høre nærmere.

bubble