Målrettet uddannelse
forbereder virksomhedens dataspecialister til fremtiden

Viden til bedre anvendelse af data

Vi formidler relevant viden om IT og data-discipliner i øjenhøjde. Vi gør forretningsfolk og analytikere i stand til at arbejde selvstændigt med avancerede dataudtræk, analyser og rapporter. Det giver "hjælp til selvhjælp" i hverdagen, og det letter dialogen med IT afdelingen.

Vi tilbyder gratis speed talks, kurser og workshops, som alle er udviklet med henblik på at uddanne virksomhedens forretningsrettede dataspecialister i at arbejde endnu mere professionelt med data. Med afsæt i vore egne erfaringer med Business Intelligence og Business Controlling har vi fokus på at gøre uddannelsen nærværende.

  • Vores gratis speed talks giver dig en hurtig indsigt i teknologi eller metode når du har tid foran skærmen. Vi lægger løbende nye på hjemmesiden.
  • På vores kurser får du lov til at arbejde dig i dybden med hands-on øvelser, som gør dig i stand til at gå direkte hjem og gøre brug af den nye viden i hverdagen. 
  • workshops dykker vi sammen med dig og dine kollegaer ned i virksomhedens data med øje på at løse konkrete problemstillinger samtidigt med, at vi udvikler jeres faglighed.
bubblemedia