Vi er passionerede
nørder der begejstres afat skabe resultater med data

Virksomhedens profil

“Datawareness er en sammentrækning af Data og Awareness, som helt enkelt betyder bevidst anvendelse af data i beslutningsprocesser„

Frederik Kristensen, Adm. Direktør

Hos Datawareness er vi specialister i at få de vigtigste budskaber frem i jeres data. Vi har fokus på at sammensætte de informationer, som hjælper jer med at skabe bedre resultater.

Vi har mange års erfaring med både at udvikle Business Intelligence løsninger og med at anvende dem som business controllere. Denne erfaring er styrken i vores arbejde.

Virksomheden har eksisteret siden 2015, og vi har fra starten arbejdet på at skabe ekstraordinær værdi. Vi arbejder hver dag på at optimere vores metode og arbejdsgange, så vi kan hjælpe jer med at skære ind til benet og bygge de simple og solide løsninger. Vi er stolte af at løfte barren for, hvad man kan forvente sig af en moderne Business Intelligence løsning - både undervejs i udviklingsprojektet samt den efterfølgende drift af løsningen.

Vores løsninger strækker sig fra det strategiske til det operationelle niveau, og de er skræddersyet den enkelte virksomheds behov. Vores løsninger giver overblik, sikrer indsigt i den aktuelle situation og synliggør virksomhedens udviklingspotentialer.

Den teknologiplatform vi anvender, er Microsoftbaseret. Vi anvender Microsoft SQL Server og Azure samt de tilhørende BI komponenter, herunder SQL database, Integration Services (SSIS) og Analysis Services kuber (SSAS). Derudover bruger vi Power BI og Excel.

design/logo_icon.png

Hvorfor en kænguru?

Vi har valgt at bruge en kænguru som logo, fordi den symboliserer de værdier, vi står for:

Ude af stand til at bevæge sig baglæns
Et særkende ved kænguruen er, at den ikke kan gå baglæns, og det er for os en styrke. Hos Datawareness ser vi altid frem, for vores løsninger er udarbejdet med henblik på at optimere, udvikle og effektivisere.

Agilitet
De processer, vi indgår i med vores kunder, er altid agile forløb, hvor vi i fællesskab finder frem til de løsninger, der er bedst for virksomheden.

Styrke og udholdenhed
Vores systemer er udviklet til at holde mange år frem. De er designet til at være en del af virksomhedens grundsten og daglige arbejdsflow, så de bliver en helt naturlig del af virksomhedens beslutningsprocesser.

bubble