NAV BI fra Datawareness
giver dig overblik og indsigtog det er nemt at komme igang

Navision Business Intelligence

Vi arbejder til dagligt med data fra mange forskellige kildesystemer, men vores speciale er Business Intelligence datawarehouse ovenpå Microsofts virksomhedssystem Navision. 

Gennem en række kundeprojekter har vi opnået flere tusinde timers erfaring med at arbejde med dataudtræk fra Navision til Business Intelligence formål. Den viden vil vi gerne bruge til at sikre succesen i din næste Nav rapporteringsløsning.

Hvad kan man bruge Navision Business Intelligence til?

Du bruger Nav til at holde styr på økonomi, medarbejdere, kunder, tidsregistreringer, projekter, lager og meget andet der vedrører din forretning. Vi hjælper dig med at få de data ud igen, og vi hjælper jer med at skabe "en version af sandheden", så I altid kigger på de samme opdaterede tal hver især.

Business Intelligene er et system, der automatisk trækker data ud af Navision og præsenterer det på en nem og overskuelig måde. Du får overblik og mulighed for at arbejde dig ned i lige nøjagtigt de detaljer, som der er behov for i forhold til at styrke forretningen. 

Man kan med disse værktøjer kombinere data på tværs af NAV modulerne. Business Intelligence kan f.eks. hjælpe med at skabe overblik over lønsomheden på de enkelte projekter og udviklingen i salget over tid.

Samarbejdet

Du kender din forretning, og vi kender Navision datamodellen. I fællesskab skaber vi en unik løsning, der er tilpasset jeres virksomhed - med udgangspunkt i vores lange erfaring med implementering af analyse- og rapporteringsværktøjer ovenpå Navision. Vi påtager os ansvaret for at levere en simpel og solid løsning, der imødekommer jeres behov, og som bliver implementeret, så I får fuld værdi af de nye værktøjer.

Forløbet

Vi tager typisk udgangspunkt i ét forretningsområde af gangen. Det kan f.eks. være Salg, Finans, Projekter eller Service. For at sikre det forretningsmæssige fokus i projektet, starter vi med at lave det overordnede design af løsningen i tæt samarbejde med de medarbejdere, som forstår jeres virksomheds behov for økonomistyring indenfor det pågældende område. Dernæst går vi i arbejdstøjet og leverer indenfor kort tid den første version af løsningen, som I kan begyde at arbejde med og give os feedback på. På den måde vil I allerede tidligt i forløbet begynde at realisere gevinsterne ved at få Business Intelligence ovenpå Navision.

Teknikken

Vores løsninger bygger på Microsoft SQL Server platformen, som er branchestandard. For at sikre stabile og skalerbare løsninger, samtidigt med stor agilitet i udviklingsprocessen, har vi kodet vores egne datawarehouse komponenter til Microsoft SQL server, som vi gør brug af.

Vi har f.eks. et modul, der kan håndtere indlæsningen af data fra alle jeres selskaber i Navision automatisk, så vi ikke skal bruge tid på at trække data fra dem enkeltvist. Vi har også et modul, der automatisk logger historiske ændringer, så vi fremover kan fastholde alle ændringer i eksempelvis jeres ordrepipeline og prislister tilbage i tid.

Vi kan tale om de finurlige detaljer i vores smarte moduler i timevis. . så spørg, hvis du vil høre mere.

bubble